Monday, 10 August 2009

String is in the air!

Sugar in haar string

Het D-nest is nog maar net uitgevlogen. Broer Drummer (Don Juan) hebben we een paar dagen geleden uitgezwaaid, en het circus begint opnieuw... Want het is hier weer stringtime!

Close Up

De sexy zwarte string voor wie er loops is (we hebben verschillende maten in huis), is weer in gebruik. Sugar draagt 'm. Inmiddels zonder mokken, in eerste instantie was het weer even wennen... Haar staart, die door het gaatje gestoken is, kwispelt nu weer vrolijk op en neer, string of geen string.

Sugar berust in haar lot: 't is stringtime...

Dolce vindt het nieuwe kledingstuk dat slechts af en toe 'in fashion' is, erg interessant. Hoewel het haar natuurlijk waarschijnlijk puur om de geur gaat en niet om het malle kledingstuk. (In huis toch wel erg prettig, anders blijf ik poetsen...) Maar string of geurtje, Sugar is nog niet gediend van wiens en welke aandacht dan ook. Dat komt pas later. Dan gaat de staart opzij en rijden de teven eindeloos op de loopse lady. Dat is ook stringtime!

Onze mannen houden we op afstand en de dekking doen we elders. Maar de onrust in huis is weer begonnen.

Alsof hier al niet genoeg leven in de brouwerij is: Loops, socializeren, revalideren, apporteren, inspecteren, flaneren, uitproberen, mediteren, provoceren, consumeren... You name it, it's been done here!...

Een impressie van de laatste dagen:

Broer Drummer (l) en zus Baguette flaneren

Moeder Rosie van het D-nest revalideert/convaleceert/geniet

Socializerende Drummer en Baguette (oogjes open!)

Apporterende Ol

Commanderende pups

Inspecterende Jazz (onze alfa)

Socialiseren bij Albert Heijn

Provocerende Pup!

Mediterende Janny Bee

Cato en Baguette socialiseren

Ol mediteert met Dolce op de koele tegels