Sunday, 20 May 2012

1 Jaar!!!


 Plato met zijn verjaardagssnack

Vandaag een jaar geleden was het hier feest, want Baguette beviel van 6 gezonde prachtige pups. Twee dochters en vier zonen. Allen zwart, zoals hun vader, Louis. De voorspoedige en snelle bevalling, ons zonnetje dat voor het eerst moeder werd en meteen moeder was, en die stevige zwarte puppen zorgden hier voor een gelukzalige roes.

Max met zijn verjaardagssnack, thuis in Klazinaveen

Izzi iz de Queen van Krimpen!

Vandaag, een jaar later, is het weer feest! Wij hebben hard voor Plato gezongen, hij vond het leuk, kwispelde en sprong en gaf ons slobbers. Nog leuker werd het, toen zijn verjaardagstraktatie door mij werd uitgedeeld. Iedereen lag verspreid in het gras, in het zonnetje, te kauwen en smakken. Plato zelf zocht een rustig plekje achteraf.

De roedel verspreidt zich door de tuin, met verjaardagsbuit

Plato was op zijn eerste verjaardag wel een beetje afgeleid, ondanks de feestelijkheden. Zijn oma Rosie is namelijk hoog loops, en ja, hij is nu echt geen pup meer... Hij heeft donders goed door dat oma heel lekker ruikt en ook dat hij 'iets' moet doen... Natuurlijk komt hij niet bij oma in de buurt, net zomin als Tessel. Dus Plato staat piepend en smachtend achter een hekje wanneer Rosie door de tuin loopt, of andersom. 

Baguette, nog altijd een trotse moeder en zelf zo'n lekker meissie!

Bij gebrek aan 'the real thing' strorten Tessel en Plato al hun liefde en verlangens op Baguette, die wel bij de jongens mag. Haar oortjes worden gepoetst en gepoetst. Baguette laat het zich wel gevallen. Ze is dol op haar zoon, en Tessel is ook lief, dus.

Precies een jaar geleden...

Een zonnige dag, net als vorig jaar. En, ook net als toen, een feestdag. Lieve lieve Luna, Izzi, Bailey Max en Otto en hun familie: heel hartelijk gefeliciteerd ook namens broer Plato en mama Baguette!!! We love you!

Dol op mammie! (bijna 8 weken oud)

Hiep hiep Hoera, want het E-nest is jarig!!!!