Wednesday, 1 November 2017

De Samensmelting...

Broertje-zusje

Gisteren was een bijzondere dag voor de pups van Keet en Bisou; ze waren voor het eerst samen! De samensmelting van het V en W nest was een indrukwekkend avontuur. 

De kat uit de boom kijken...

Heel eventjes moesten de Keetjes wennen, want zij kwamen bij de Bisoutjes in het puppie-rennetje. Nieuwe indrukken alom. De moeders, die elkaars kinderen al eerder bewonderd hadden, besnuffelden elkaars kroost.


Keet vond het niet zo bijzonder, maar Bisou kwam met priemende blik en snuffelsnuit de drie vreemde eendjes in de bijt even nauwkeurig inspecteren. Mooi om het verschil in moederschap te zien!


Er is natuurlijk geen betere manier om verbroedering te bewerkstelligen dan door samen een maaltijd te genieten, gezien het allen labradors zijn! Het was opeens wel dringen om wat binnen te krijgen; de V en W pups zijn gewend aan overvloed en ze hebben nooit haast moeten maken om een tepel of een hap vleesmix te krijgen. 

Opposites attrackt! 

Grenzen verleggen; je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Er was voor hen al sinds de eerste weken altijd meer dan ze nodig hadden; als de ene tepel leeg is, schuiven ze nog steeds heel relaxed naar een volgende borst. Nooit wordt er iemand weggeduwd, nooit vist er eentje achter het net, zo gaat dat als je pup bent in een klein nest, ze leven als god in Frankrijk, het is pure luxe.


... aan de wandel...


Er wordt gestoeid en gesnuffeld, gekeken en gespeeld en er zijn opeens allemaal Kisoutjes en Beetjes;   inplaats van Bisoutjes en Keetjes. De halfzusjes en broertjes schelen slechts 1 dag en ze hebben alle 7 dezelfde papa. Ze blenden als vanzelf en het valt niet mee om de kleintjes uit elkaar te houden.


Verwondering alom


Toen ze uitgespeeld, -gekeken en gesnoven en geblaft  waren, gingen de Keetjes weer naar hun eigen werpkist. Ze zijn stoer en vijf weken oud nu, dus nog echte babies. De zeven kleintjes sliepen allemaal als rozen, en mama Bisou kon bijkomen van deze enerverende gebeurtenis die voor moeder Keetje niets om het lijf had!...

 ... ff stretchen...