Saturday, 19 November 2011

Tessel's Spa Getaway


Natuur Monumenten (!) (vlnr Bailey, Dolce, Tessel)

Tessel is uit logeren. Een verwen behandeling in Oosterhesselen bij Marjan, Phillipe Dolce en Bailey. Het leven van een reu gaat niet altijd over rozen in een roedel. Behalve dat de meiden altijd alles van hem afpakken en hij, ondanks zijn 40 kg en niet gering ego, niets te vertellen heeft als het er op aankomt, worden de dames loops... Zware tijden voor een echte man die weet van de hoed en de rand, want er is nu niets te dekken voor hem.


k Heb een flesje!

Eind augustus werd Catotel loops, in september Bibi en tot slot Rosie en Baguette tegelijk. Dat laatste is wel een grote aanslag op onze zwarte man. Zelfs onze kleine zwarte man Plato van een half jaar, krijgt de geest; er moet iets. Iets met zijn lijf en die meiden (zijn moeder en oma, maar dat kan hem natuurlijk niets schelen...) Terwijl Plato onhandig zijn oma's hoofd probeert te dekken, maken al die heerlijke geurtjes ook wilde plannen los in onze Tessel. Plannen die niet uitegvoerd mogen worden, want of de meiden zijn familie, of niet aan dekking toe. Leg dat maar eens uit aan onze bonk in de kracht van zijn leven...

Rustmoment op een tapijt van blad

De oplossing was vlakbij: Tessel is welkom in Oosterhesselen. Dat is het verwen adres van onze roedel. Ze zijn er allemaal kind aan huis, bij hun familie/vriendjes Dolce en Bailey.

Zebrapad in het bos...

Tessel was daar zijn gierende hormonen al snel kwijt. Er zijn daar geen loopse teefjes die hem het hoofd op hol brengen. Hij houdt het hoofd nu weer cool, en geniet vol op van zijn verwen weken. Lekker veel wandelen in weer en wind, schatten vinden zoals stokjes en lege flesjes en er meestal ongestoord mee kunnen spelen omdat niemand ze inpikt.
Hij hoeft geen trainingen te missen op de kynologenclub, want Marjan gaat gewoon een uur extra, met onze goedzak die de show steelt.

Drie laabjes op de brug

Hij speelt met Dolce en stoeit met Bailey, kijkt samen met Phillipe op de bank naar de TV terwijl de anderen trainen, slaapt 's nachts met zijn honden vriendjes op een groot matras onder de trap en geniet van de heerlijke honden keuken van het huis.
Een echte Spa treatment voor onze man.

Grote Lieverd

Met z'n Spa flesje

Hij laat alles over zich heenkomen, is overal voor in en vindt alles leuk. Hij is niet zo moeilijk. Hij geeft Dolce en Bailey de ruimte in hun huis, weet precies wat hij wel en niet kan maken. Hij is als god in Oosterhesselen, met zijn smiley face en zijn kleine grijze baardje.

Groepsgesprek

De loopsheid is hier in huis nu wel over. Maar Marjan vindt dat we toch maar het zekere voor het onzekere moeten nemen; hij kan beter nog even blijven, zegt ze ♥

Bailey geniet van La dolce Vita

We missen hem natuurlijk wel, onze bonk, onze rots in de branding. De Grote Vriend van Plato, makker van Cato, vertrouweling van Jazz. Maar ja, wat je het liefst is, gun je het beste. En dat is deze Spa Getaway absoluut voor onze kerel. Binnenkort haal ik hem weer op, kan hij weer helemaal 'zen' onze roedel in...

Schoonheidsslaapje