Saturday, 26 November 2011

Broertje bij de thee!


Maxi-cosy tea party

Vandaag kwam Max op thee visite! Max is een zoon van Baguette en Louis, geboren in mei van dit jaar. Hij is een stuk groter dan zijn broer Plato die het ouderlijk huis nooit verlaten heeft. En hij lijkt als twee druppels water op zijn halfzus Bibi en zijn broer Bailey.

Broertje bij de thee! Bibi op de bank, Max op de grond, Baguette erachter

De vacht (met golven op de onderrug), de ogen en uitdrukking, de vorm van het hoofd, de 'bone' en bespiering, de mooie voetjes... Plato en Max lijken ook op elkaar, maar Plato is iets gedrongener van bouw, compacter. En Platootje kijkt nog heel 'puppig' uit zijn ogen, als het 'jongere' broertje, de baby face, en dat was in het nest al zo.

Max en zijn moeder hebben een onderonsje

Moeder Baguette en haar zoons en halfzus Bibi maken ook allemaal dezelfde geluiden; er wordt wat afgekreund tijdens de thee!

Trotse moeder en bouncy zoon...

Max vindt het geweldig, al die laabs, family of niet! Je kan stoeien en snuffelen en op je rug gaan liggen met al je poten de lucht in, en er is telkens wel iemand die wil spelen.

Snuffeldesnuffel, ik snuffel m'n halfbroer! (Bibi en Max)

Maar na eerst een hernieuwde kennismaking in de tuin, en daarna een voortgezette hereniging in de kamer, ligt iedereen al vrij snel gezellig verspreid op de banken en het kleed.

Ollie is er ook bij!

Ollie, morgen 11 jaar oud en nog altijd onze trouwe 'James', onze 'host' van de bovenste plank, is er ook bij. Maar Max moet zich wel gedragen, anders bromt 'opa' Ol. En zo hoort het ook!

6 Maanden jong en al een echte bink

Ze groeien als kool, in een half jaar van 450 gr naar ruim 30 kg. En dat is nog niets vergelijken bij wat ze allemaal geleerd hebben in die tijd. In de hoogte zijn ze al enorm gegroeid. Maar het blijven mijn 'babies'!

Max komt de winter wel door (doggybags op de achtergrond)

Het was Multi-Maxi-cosy met Max! Echte quality time met de familie. Ik weet zeker dat hij nu lekker ligt te slapen in zijn mandje thuis. Te dromen en te bekomen van zijn thee party!