Friday, 2 September 2011

Vakantie!!

Miss Q, dochter van Cato en Sailor, is een echte strandhond

De natte zomer thuis kan onze laabs niet deren, en routine vinden honden heerlijk. Dus op vakantie hoeft niet eens. Maar mee met de familie, de lievelingsmensen, is natuurlijk wel heerlijk. Net zo fijn als thuis met de lievelingsmensen, misschien. Maar toch anders. Want er is avontuur, alles is anders. Ze leren er veel van en je leert zelf weer heel veel van je hond. Je ziet 'm weer eens in een ander perspectief.

Quibuz, dochter van Sailor en Cato

Miss Q, dochter van Cato en Sail, is net een half jaar oud en Ameland kent ze al op haar duimpje. Ze is op vakantie thuis, want ze hebben er een huisje. Boffert!

Missis Q aan zee

Was de zee de eerste keer nog groot en overweldigend, inmiddels is Quibuz aan de zee verknocht! Al biedt het strand(zand) natuurlijk ook veel opties!

Quibuz graaft een kuil voor 'n ander

Oscar, zoon van Rosie en Louis, mocht ook mee naar Ameland. Hij ligt in de volgepakte auto in zijn bench alsof hij al jaren mee gaat op vakantie. Terwijl hij nog geen jaar oud is, en dit zijn eerste reis was.

Lang leve de station wagen!

Oscar op Ameland

Jonge Oscar mocht natuurlijk nog niet naast de fiets rennen, hij kreeg een eigen fietskar. Hij vond het allemaal prima. Jong geleerd is oud gedaan.

Multi functionele fietskar

Dorus met peinzende blik, precies zoals zijn zusje Bibi!

Ook Dorus (broer van Oscar en Bibi), mocht met de roedel mee op vakantie. Kamperen met de caravan en dat was feest!

... en nog eens

Soms moest Dorus heel even alleen het front bewaken, als de ene ging plassen en de andere zwemmen. Dat vond Dorus niet gezellig: "Hee, waar is iedereen?!" Gewoon lekker met z'n allen onder de parasol, alle schaapjes bij elkaar!

Zonnetje, parasol, bakje water: Dorus ontbreekt het aan niets!

Bailey en Dolce gingen dit jaar naar Wales. Lekker uitwaaien bij zee en wandelen. 's Avonds in hun mandjes in de tent bij de baasjes...

Een vakantie verruimt je blik!

Stoere globetrotter Dolce

Wandelen over de stranden of kleine rotspaadjes, Bail en Dolce staan hun mannetje. Lekker picknicken samen of lunchen op een terrasje. Life is best when shared.

The answer is blowin' in the wind... (Bailey)

Een beetje cultuur is ook aan ze besteed

Dolce geniet van het goede leven

Tiffi en Noa mogen ook mee

Tif is met haar 13 jaar al heel vaak op vakantie geweest. Ze loopt wat stram en niet meer zo zeker, maar zeker is wel dat ze geniet haar roedel!

Vakantie, daar word je moe van...

Thuiskomen vinden de laabs allemaal ook weer geweldig. Daisy, die niet zo nodig op vakantie hoeft, want het is thuis toch al perfect, rent dolblij door de tuin en huiskamer, pakt al haar knuffels en speeltjes 1 voor 1 uit haar bench, en is na drie weken Frankrijk eindelijk weer volmaakt gelukkig!

Stilleven in zwart-wit:Bibi en Baguette

Daisy, waarvan nu geen foto, is een nestzusje van onze Baguette. Die, zoals je op de foto ziet, ook behoorlijk gelukkig is op haar thuis adres. Misschien zit het in de genen...

Ons pretpakketje

Misschien droomt Baguette wel van parasols en fietskarren, wie weet. Zeker weet ik dat home is where the heart is, en daarom zitten we in ons Annerveenschekanaal heel best!

Onze 'ronkertjes' Plato en Izzi

Dat gevoel onderstrepen onze pups Izzi en Plato ook telkens weer: een wandeling, een sardientje, een tukje in het zand en veel knuffels van en voor de roedel en voor ons, en dan 's avonds in de kamer tevreden ronken. Voor hen is elke dag vakantie, en zo hoort het!

Oost, West, Spagaat best! (Teuntje, van Sail en Janet)