Tuesday, 10 March 2015

Loulou en haar zeven dwergjes

I have a dream...

Terwijl buiten de lente begonnen is, heerst er tropische hitte in de puppiekamer. Jonge pups kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet zelf reguleren en hebben daarom een warmere omgeving nodig. Op de vloerverwarming en het vetbed in de werpkist liggen ze lekker warm, met een warmtelamp boven zich en mamaLou kan er even uitstappen wanneer ze maar wil, wanneer de warmte haar teveel is.

We maken een kringetje...
(Het roze is nagellak als markering)

De rest van de roedel is al drie dagen voornamelijk buiten. 's Avonds zijn ze helemaal rozig van de zon en de buitenlucht en alle avonturen die ze in de tuin en op de wandeling beleven.

Samen snoozen

LouLou houdt de wacht voor haar puppiekamer, en is alleen even snel in de tuin om te poepen en te plassen en misschien nog een beetje te graven aan haar hol. Zij heeft voor flaneren op het terras in de voorjaarszon geen tijd en geen zin. Zij heeft haar zeven dwergjes!...

GAAAAAP!

De pups groeien goed en tijgeren inmiddels door de werpkist. LouLou kan er tevreden naar zitten kijken; haar clubje van zeven in de werpkist. Ze ligt ertussen, of zit op het trapje voor de werpkist, voldaan neer te kijken naar haar kroost op het vetbed. Haar babies!


Allemaal netjes op een rijtje...


Het moederschap kwam bij LouLou als vanzelf, net zoals de bevalling heel natuurlijk en 'vanzelfsprekend' ging. Ze is een natuur talent dat niet hoeft te wennen of te groeien in deze rol. Die rol past haar naadloos.

Op een kluitje

Haar zeven dwergjes drinken, maken lieve kreun-geluidjes en groeien. Ze laten zich de toegewijde zorg en liefde van hun mams heerlijk aanleunen. En zo hoort het!


Loulou's zeven dwergjes:

Wishstone Needle in a Haystack (teefje)
Wishstone Nice as Pie (teefje)
Wishstone Ne Me Quitte Pas (teefje)
Wishstone Number One (reutje)
Wishstone New Moon (reutje)
Wishstone Nobody's Fool (reutje)
Wishstone Nosy by Nature (reutje)

Voor je het weet zijn het reuzen!