Wednesday, 23 June 2010

Baguette goed gekeurd!!!


Baguette, ons fiere hondje

Gelukkig gaan er ook nog dingen goed. Vandaag kwamen de officiƫle uitslagen van Baguette's heupen en ellebogen. Heupen HD A, Norbergwaarde 40, geen botafwijking. Ellebogen ook vrij van alle afwijkingen en geen arthrose. Haar ogen zijn ook gespiegeld en die zijn ook vrij van alle nare erfelijke aandoeningen.

Dat betekent dat wij er een fokteef bij hebben!

Zo trots als een pauw met haar stok

Juist omdat ze zo ontzettend lief en grappig is en zo goed in de roedel past en gewoon al ruim een jaar lid is van ons gezin, is dit zo'n feest. Bij ons was ze al lang goed gekeurd en de keuring met 1 jaar is altijd griezelig spannend, ook als voorouders goede uitslagen hebben en je verder ook geen reden hebt om bang te zijn. Er is gewoon zoveel te verliezen, als het niet goed zou zijn. Want we zijn al een jaar lang verknocht aan onze 'aspirant-fokteef', natuurlijk. Boven alles is ze ons gezinslid!
Dit is dus gelukkig een feestje! Ik heb meteen toen ik de uitslag gelezen had, alle honden getrakteerd op een flinke snack, en 's avonds hebben Joris en ik in de avondzon een WITbiertje gedronken en geklonken, op onze witte grote schat. En op de toekomst, met pups, ook van Baguetje.