Friday, 27 November 2009

Ollie is jarig!


Dit is Ol met 5 maanden oud, nog bij zijn fokster Marlene Hepper van Mardas Labradors in Yorkshire, Engeland

Onze Ollie, Mardas Midnight Black, is vandaag 9 jaar geworden. hij is al een tijd met pensioen en geniet van het buitenleven en logeerpartijtjes in Bovenkarspel bij zijn dochter en 1 van zijn vrouwen (!). Dekken hoeft al lang niet meer en hij heeft ook geen last meer van zijn feilloze neus voor loopse dames, want hij is gecastreerd. Dat geeft hem (en ons!) een boel rust!


Ol in de friese meren, zomer 2007

Maar Ollie is stamvader van menig Joe Batt's Arm Labrador en hij is ook de opa van het Wishstone nest van Sugar. Hij is nl. Sugar's vader.

Ollie en zijn zoon Tessel (liggend) in Drenthe, 2007

Een dekreu heeft het niet vreselijk druk. Een paar keer naar show (Ol steelde de show, naturlijk!), regelmatig een dekking en verder lang leve de lol. Want pups dragen en voeden en opvoeden, dat hoeft een vader niet...

Stoere Ollie, opa van Wishstone's A nest

Bij ons gaat hij dus al jaren lekker zwemmen en wandelen, op vakantie naar Schier en naar Elspeet, de biesbos, de friese meren. Ollie is een echte waterman (alleen dan niet van sterrenbeeld...)

Ollie, op zijn 9e verjaardag, met bezoek van Sint en Piet in Bovenkarspel

Zijn negende verjaardag viert Ol in Bovenkarspel. Bij Esther en Mirjam en zijn grootste fan Tineke. En met zijn dochter Teuntje en zijn vrouw-voor-2-nestjes Shona. Een echte family gathering dus. En Sint en Piet maken het geheel compleet. Want een ding staat vast: hoe dol Ol ook is op stokken en takken, de roe krijgt deze ontzettend lieve en bijzondere jongen zeker niet!!!

We feliciteren op deze bijzondere dag al Ol's kinderen en kleinkinderen!