Tuesday, 4 May 2010

Logeren bij familie


Pyama party in Krimpen aan de IJssel!

Afgelopen weekend was het zover; Jazz en ik gingen logeren, bij family & friends. In Krimpen aan de IJssel. Dat was een hele reis, maar Jazz vindt alles best, zolang ze aan mijn zijde is. En dat is andersom precies zo!

Jazz en Simba zoeken de bal...

We gingen naar Choco, Simba en Balou, en Silvia en Lianne.
Bij een honden-partijtje, zeker bij een laabjes-partij, hoort natuurlijk een flinke wandeling en een zwemfestijn.

Lieve, oplettende Jazz

Balou is niet zo'n zwemmer, maar Choco, Simba en Jazz des te meer. De tennisballen werden non-stop geapporteerd, totdat ze zo lek waren dat ze zonken.

Choco wacht

Choco is watervlug, maar Jazz is nog sneller, meestal. En als Chocie toch wint, duwt Jazz haar 'gewoon' even onder water, tot Choco de bal los laat...

Jazz Speedboot!

Behalve snel zwemmen, kan Jazz zo nodig ook de turbo inzetten. Dan speedt ze vooruit! Choco ziet het aan en maakt klagelijke geluidjes, want zij wil ook winnen!

Sim zoekt iets...

Simba gaat alleen achter de bal aan, als hij zeker weet dat hij gaat winnen. Dus niets geen zij aan zij sprintjes in het water, en zeker geen onder water ervaring door Jazz...

Het zwemteam

Choco houdt het op een gegeven moment ook maar even voor gezien: genoeg van die benauwde momenten onder water- laat Jazz dan maar gewoon winnen...

Jazz volgt met aandacht mijn instructies

Dus krijgt Jazz van mij het commando "wachten". En natuurlijk wacht ze dan braaf. Kunnen Sim en Choco ook nog even lekker zwemmen en vrij ademhalen! Jazz vindt het allemaal best, er zit geen spatje kwade wil in. Alleen maar buit drift...

Jazz en Choco

Jazz verzuipt Choco...

Simba, Jazz, Balou (geel) en Choco

Zon, water, ballen en paardebloemen in vers mals gras... Wat wil een laab nog meer?! Na zoveel water en zand en zon en beweging is het goed rusten temidden van je vrienden en familie.

Zo'n wandeling, daar wordt je lekker loom van (Sim)

Sim en Choco: you are my favorite pillow...

Thuis afgedroogd en een snackje verorberd, en dan lekker tukken. Het liefste dichtbij elkaar en op de bank.

Jazz (de gast!) op de bank terwijl Choco en Sim een ├ętage lager liggen

Hier hebben de laabs een echte hondenkamer. Met een bank en mandjes en dog-pics aan de muur. Allemaal vrienden en familie, natuurlijk.

Sweet dreamzzz

Home is where the heart is. En ons hart is bij onze vrienden, de mensen en laabs die ons lief zijn en die ons leven verrijken en verwarmen.
Ons logerpartijtje was dan ook hartverwarmend!