Monday, 5 July 2010

Born on the 5th of July


Moeder Shona, op háár verjaardag 2 weken geleden

Vandaag is het feest, de 6e verjaardag van ons Tessel-beest en zijn zus Sugar. En van de 7 andere zwarte pups uit het eerste nest van Shona en Ollie. Gefeliciteerd iedereen!!

Tessel op zijn 6e verjaardag

6 jaar, en nog een Jonge God, da's onze Tessel. Hij krijgt een licht grijs waasje onder zijn kin, de eerste aanzet van een witte baard. Maar verder merk je nog nergens aan dat hij al zes is.
Hoewel, toen hij 2 was, was hij onstuimig soms, en was in een druk park lopen, met ander honden, vooral fitness voor mij...
Nu trekt onze brave borst niet meer alle kanten uit, blaft meneer niet meer overdreven. Hij kent zijn kracht, voelt zich zeker en dat geeft hem rust. En ons!

Jaarugh!

Sugar heeft ook wat grijze baardharen, maar onze pensioenada, moeder van 3 nestjes met in totaal 8 pups, kan zich soms ook gedragen als een gepensioeneerde dame. Niet dat ze oud is, of krakkemikkig. Nee, gewoon lui en met diva allures. Soms.

Onze diva, Sugar

Want meestal is Suggie ook een stoere fanatieke tijger, die wil winnen met apporteren en dol is op de bal. Onvermoeibaar is ze dan. Maar uitschudden? No way. Je hebt toch een handdoek?! Of als iedereen al in de auto zit om huiswaards te keren, komt Sugar als spuit elf op haar dooie gemak aanlopen. Echt de diva!
Kortom, heerlijke laabs, fatastissche vriendjes, bron van zo veel goeds.


Vader Ollie

Wij toasten op Shona en Ollie, en hun jarige P-nest. Op nog heel veel goede jaren!

Broer Tessel en zus Sugar, vanochtend op de zwemwandeling

Tessel, 8wkn, in onze Groningse tuin