Saturday, 31 July 2010

Dolce France


Dolce&Bailey: The sky is the limit

Dolce en Bailey zijn op vakantie geweest in Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën. Zon, zwemmen, water en wandelen. What else does a dog need?! Het was dus een heerlijke vakantie, waarvan hier een impressie.

Nee hoor, wij springen er niet in!

Het zwembad bij het huisje zijn ze niet ingesprongen... Wat een zelfdiscipline! Waarschijnlijk hielp het dat er veelvuldig vervangend zwemwater voor de dogs werd gezocht en bezocht.


Waar het hart van vol is...

Dolce gaat nergens heen zonder haar pluche hart dat ze in januari van mij kreeg bij haar verhuizing. Bailey is er inmiddels ook erg aan verknocht, dus wanneer ze het eens ergens laat slingeren, is hij niet te beroerd het op te halen. The true gentleman in France!


Even rusten op de wandeling...

Lekker wandelen en zwemmen, soms ruïnes en grotten besnuffelen (een beetje spanend maar wel leuk!), en veel quality time met de familie. Echt vakantie!

Waar is het nou???

Dolle's specialiteit: bommetje!

Stoktrekken on the rocks...

Twee-eenheid

En op een groot familie feest met 40 mensen, heeft Dolce relaxed liggen slapen en kijken naar het feestgedruis. Kinderen en volwassenen stapten om- en over haar heen, en Dolce zag dat het goed was en liet het rustig over haar heen komen.

Douce Dolce

Onze Dolce Vita leeft het goede leven, in Frankrijk en in Drenthe. C'est la vie en rose!