Tuesday, 6 July 2010

Voetballuh!

Teuntje is er helemaal klaar voor!

Janet, Teuntjes' moeder, snapt niet veel van bal spelen, of andere spellen. Doe haar maar puppies. Maar Teuntje kan niet wachten tot er weer gevoetbald wordt, vanavond!

vlnr Choco, Simba en Balou

Simba en Choco en Balou zijn ook in oranje stemming. Sim is een echte spelletjes man, fanatiek en serieus. En Choco is overal voor in, terwijl Baloutje zijn eigen spel speelt, niemand snapt de regels verder, maar hij heeft lol en is er druk mee.

Ollie heeft het nog niet helemaal begrepen...

De grootste voetbalfan die wij kennen, is onze Olle. Olle verzamelt alle ballen, groot en klein. De pluche voetballen van Ikea zijn favoriet.Het liefst verzamelt hij ze in zijn bench. Dan gaat hij er midden in zitten en genieten. Baguette en Zootje en Rosie zijn kapers op de kust, maar toch heeft Ol een hoog balbezit!

Baguette hoopt dat 'we' winnen

Hier in huis en tuin klinkt al ruim 2 weken "Hup Holland Hup", we hebben weer zo'n pluche oranje 'hamer', met een liedje erin. Ollie kreeg het ding eerst niet aan de praat, maar Cato gelukkig wel. Jazz en Cato zetten 'm steeds 'aan', dolle pret. Ze weten haarfijn waar het muziekje zit. Het is een wonder dat het ding nog niet gesloopt is door Rosie, die weet alle geluidmakende speeltjes altijd binnen no time stil te maken, voor eeuwig.

Dublin

Dublin is onze alerte keeper. Niks komt ongemerkt in het doel. Hij is nu eenmaal enigste pup in het nest geweest, dus heeft hij nooit helemaal leren delen. Hij weert pontificaal elke bal!

'tis ff rust (vlnr Cato, Jazz en Tess)

En Tessel, tja, bedachtzaam als altijd, droomt hij alvast van de goede afloop!...

Tessel