Monday, 20 December 2010

Meet Rosie's gang


Nero en Oscar

Het is hier elke dag feest! Groot feest! Met het hele nestje in de sneeuw of in de hal of waar dan ook in huis. En er zijn constant kleine feestjes. Twee pups samen met een balletje, spelen met Baguette of mammie, of met ons. Slaapfeestjes en keet feestjes met veel herrie en gekwaak. Stofzuig-feestjes, eetfeestjes (die zijn erg geliefd!!!). Alles is een feest met de zeven dwergen van Rosie. Soms gaan de dingen niet zo snel als anders, maar who cares, met Rosie's gang is het party time!

Jazzy - Coup de Coeur

Bibi - Cassandra Rose

Dorus - Compulsive Eater

Diesel - Candy Apple Red

Oscar - Carte Blanche

Nero - Cherry on the Cake

Xem - Charly More

Ze luisteren zelden naar hun eigen naam. Maar wanneer ik begin te zingen, komen ze alle zeven van alle kanten aangespurt! Datzelfde doen ze als Rosie in de buurt is.

Lekker loungen...

Ze zijn volop aan het ontdekken en uitproberen. Soms verbaasd, soms afwachtend. Maar altijd dapper. Alles is leuk, tenzij het tegendeel waar blijkt.

"Wat nou?!"

Speelgoed, voeten, broekspijpen, veters... Dolle pret. Maar vaak ook hebben ze aan elkaar genoeg. Er is altijd wel een broertje in de buurt om tegen aan te kruipen, een staartje om in te happen, of een oor.

ff strekke!

Vandaag is het hier erg roze...

Onze puppie berg

...hierom hebben we broertjes en zusjes!

Xem

En anders is er nog altijd de rest van de roedel. De pups lopen hier onverschrokken tussen de volwassen honden door. Ollie's bench wordt dagelijks gekraakt door een paar zwarte, zware jongens of meisjes. Ze hebben voor niemand ontzag, of het moet voor Jazz zijn, wanneer ze waarschuwend gromt.

Xem en Cato zijn aan het hartenjagen

Diesel heeft Zootje eronder

The puppies are taking over... Op Jazz en Tessel na, die soms knorrig reageren, is de hele roedel erg in z'n nopjes met de jonge aanwas. Ze hoeven nog lang niet uit te checken...

Rosie en Dorus

Hier doen we "drie op een rij"

Jazzy doet verstoppertje

Lekker spelen met Baguette

Buiten hebben de kleintjes ook al goed verkend. De achtertuin is nu hun terrein en ze durven steeds verder van elkaar en het huis weg te gaan. Gelukkig vallen de zwartjes goed op in de witte tuin!

In gedachten verzonken

En als er eentje te ver afdwaalt naar mijn zin, stuur ik Janet, Cato, Baguette of Rosie om de dwerg tot de orde te roepen. En anders begin ik weer te zingen: dat werkt elke keer weer! Dit zijn bijzondere kinderen, absoluut.

Chaperones Cato en Rosie overleggen even

Rosie, Baguette en de zeven dwergen

Onder Janet's hoede in de tuin