Sunday, 26 December 2010

Boxing DayParty animals

Christmas Day, Boxing Day; what's in a name? Hier is het elke dag party met onze party animals. Vandaag zijn ze voor het laatst allemaal samen. Rosie's C-nest is 8 weken oud en gaat uitvliegen. Oscar gaat morgen als eerste weg.


Opgeruimd staat netjes: Ik dweil, zij kijken toe

Lieve mammie!

De pups hebben alles in huis: vredige tafereeltjes wisselen heftige grom- bijt- en trekspelletjes af. Op die felle momenten kun je je beter niet zonder schoenen bij hen begeven, want ze hebben powerrr.... Tussen die kaken ben je niet veilig!
De waterbak wordt minstens drie keer per dag omgegooid en hun lounge plek verbouwd.

Dromerige Bibi

Jazzy: home is where the stone is!

Maar dan is er opeens weer die oase van rust en liefde. Ik ga tussen ze inzitten of liggen en ze kruipen lekker tegen me aan. Ze ruiken zo lekker en die geluidjes, tevreden gemummel en gesnurk, wat is er liever dan dat?!

Een warmer welkom bestaat niet!

We hebben een grote doos gekregen om te onderzoeken

Sneeuw is inmiddels niets nieuws meer, maar wel nog altijd leuk, en extra leuk met de grote honden erbij.

Cato doet een tukje met de pups

Het project van Baguette en Dorus

Werk in uitvoering

Het aller aller aller fijnste toch wel het eten. Het zijn echte labradors... kluifjes worden het liefst opgegeten in een afgelegen hoekje. Dan zijn de dwergen opeens het liefste even alleen. Even maar, want zo'n lekker warm lijfje van een broertje of zusje is nog wel erg geliefd.

We all need somebody to lean on
(Nero en Jazzy)

Xem (l) en Bibi nemen de dag door

En je kunt ook zo leuk met ze spelen, of over het leven filosoferen, of gewoon in een oor of staart bijten als iedereen slaapt en je zelf de slaap niet kan vatten. Er is gewoon altijd wat te doen en altijd aanspraak!

Hier spelen we 'winkeltje'

...en wij staan in de rij

Gelukkig bieden de nieuwe thuizen, waar nu afgeteld wordt tot de pup eindelijk in huis komt, ook heel veel aanspraak en aan knuffelen en liefde zal het de pups niet ontbreken. ook nergens anders aan, anders lieten we de zeven dwergen natuurlijk niet gaan!We kregen bandjes om...dat krrrriebelde gigantisch!! (Nero)

We hebben halsbandjes omgedaan om te oefenen, een paar zijn er al mee in de auto geweest. Ze zijn wel klaar voor de Grote wereld, en hun nieuwe roedels. Maar wie wil zulke schatten nou zien gaan?!

Joris danst met Jazzy

Muurbloempjes Baguette en Janet hebben de hoop op 'n dansje opgegeven...

Het uitvliegen gaat heel geleidelijk, we vieren hier nog Oud en Nieuw met 5 pups. En Rosie, die daarnet nog belaagd werd door haar pups van iets meer of iets minder dan 8 kg (!) kan zo geleidelijk wennen. Net als wij. Maar nu is het hier nog party!