Thursday, 21 October 2010

Pakketje

Special delivery!

Er was aangebeld, maar niemand hoorde de het. Toen we bij de deur waren, vonden we daar zomaar twee grote paketten...

Zoë pakt uit!

De reacties van de roedel waren verdeeld. Zoë vond het meteen al machtig interessant, Jazz liep snel even naar het hek, om te checken of er nog iemand was, misschien. En Roos ging direct bij de pakken neerzitten, want ze is zelf al zo zwaarbeladen.
Ollie moest eerst snel weer naar binnen, om zijn voetbal deelgenoot van deze happening te maken...

Ollie vertrouwt het zaakje nog niet helemaal...

Zootje besnuffelt de reuze pakketten zorgvuldig, ze doet een uitgebreid sporenonderzoek en daarbij hoor je haar neus werken. Ze klimt met een sprongetje behendig op een van de grote dozen en er weer af en kijkt me vragend aan.

Zootje heeft het er druk mee

Werk aan de winkel! We pakken samen uit en dat doet Zootje op z'n laabs; lekker lomp maar heel doeltreffend. Rosie kijkt een beetje vertwijfeld.

Zootje, onze jonge onderzoeker

Er zitten vetbedden in voor haar puppies, en voor Ol, die het zaakje van een afstandje volgt. Hoewel de inhoud niet breekbaar is, zijn de dozen opgevuld met een soort ballonnen. Geweldig, vindt Zoë, je hapt erin en het knalt!

Multi functioneel, zo'n pakket

Openmaken, uitpakken, slopen en er zelf in gaan zitten; de mogelijkheden met zo'n pakket zijn eindeloos en Zootje probeert ze allemaal...


Zoë en Rosie

Roos kraakt de doos, ze stapt er gedecideerd in, en met haar flinke buik en tepels is dat best een opgave.

Zootje met Lidewij


"...Echt helemaal leeg!"

Als Ol geïnstalleerd is in zijn bench, de troep opgeruimd en de vetbedden voor de pups goed opgeborgen, gaan we verder met de orde van de dag.


Ol op z'n nieuwe vetbed...

Jazz heeft het nieuwe spul ook goedgekeurd

... Er is hier genoeg te doen, want er zijn nog wat pakketjes onderweg en die krijgen een welkome, zeer welkome ontvangst.

Rosie, 54e dag