Saturday, 16 October 2010

Sugar's mannen

Wob Marley himself

Sugar's boys zijn gisteren twee jaar geworden. Twee jaar geleden wierp Sugar zes prachtige stevige pups. Zes mannen!! Dat was een robuust en stoer nest. Heel bijzonder! De broers wonen al bijna twee jaar verspreid over het land, en zelfs over de grens. Maar ze hebben nog altijd veel weg van elkaar, zowel uiterlijk als qua karakter: Meet Sugar's gang!

Wobke en zijn konijn

Wobke hebben we twee weken terug nog gezien. Wat een grote kerel, wat een boel liefde en energie en vooral optimisme is deze jongen!
Wob doet niets met mate, hij geniet overal 100% van en ziet alles vanuit een zeer zonnig perspectief. Why worry, be Wobke.

Wob met zijn boot

Hoewel hij groot en, zeker wanneer hij weer eens door zijn enthousiasme wordt meegesleurd, een beetje lomp is, heeft hij ook een hele subtiele kant. Zijn konijn, dat woont in het hok bovenop Wob's bench, is zijn vriendje en hij is met hem ook heel voorzichtig.
Wanneer Wob in zijn bench gaat blaffen, begint het konijn boven zijn hoofd te stampen... Teamgeest!

Opgewekt, attent en eager, dat is Wobke

Wobke lijkt erg op zijn vader Freddy, maar ook op Tessel, zijn oom. Prachtig om te zien hoe de genen door elkaar lopen en met elkaar verbonden zijn!

Wob is dol op water

Brave vrolijke reus wacht op een apport

Eén bonk goedheid: Diesel

Het gaat prima met de broers Diesel en Django (uit het eerste nest van Sugar en Freddy) en hun choc labrador-vriend. Drie koppig is hun roedel! Ze worden de 3 musketiers want ze doen alles met z'n drieen, ontsnappen, kuilen graven,sloten uitdreggen en ga zo maar door. En men is erachter gekomen dat Diesel de aanstichter van al die activiteiten is! Altijd wel in voor een avontuurtje... Ach, hij is de eerst geborene, dus al in de baarmoeder ging hij voorop. Daarom heet hij ook Beats All.

Diesel de kinderfluisteraar

Broers Diesel en Django en hun choc roedelgenoot
zijn alvast klaar voor Haloween...

De Drie Musketiers

Box of Tricks on the leash...

Broer Bruce is van Assen verhuisd naar Engeland. Alwaar hij net zo geniet met zijn familie als hier in Nederland. Zijn baasjes nemen hem mee op lange wandelingen en zodra het weer het toelaat gaan ze kamperen. Natuurlijk met Bruce. Bruce is een echte kampeerder. Zolang zijn mand of kussen maar mee gaat, is hij overal thuis.

Bruce: "Hey, where is everybody??"

"I'm having a little beauty-sleep rightnow..."

Bruce is ook de goedheid zelve, dol op andere honden maar het aller gelukkigste in zijn eigen roedel. Met Kira, zijn grote vriendin.

Why worry, be Brucey...

Torres, Born to be Wild

Torres ging afgelopen zomer ook mee kamperen. Helemaal naar Spanje, wat wil je, met zo'n naam! Hij was vorig jaar al met zijn roedel naar Scandinavië geweest, dus het was nu tijd voor hetere vuren!

Tussen de tassen staat een hele grote zak brokken!

Torres sliep heerlijk in de voortent, door het muskietengaas heen aanleunend tegen zijn baasjes. Zowel cultuur als natuur heeft Torres bewonderd in Spanje.
Overal kleine riviertjes voor verkoeling in de bergen, en af en toe een andere viervoeter op de camping, en vooral lekker heel veel tijd met zijn lievelingsmensen.

Casa Torres

Torres is net als zijn broers altijd monter, opgewekt, avontuurlijk en grappig. Ook hij is erg gelukkig met zijn roedel, en zij met hem. Zolang hij hen maar heeft, en een zak voer, komt het wel goed in het leven. Why worry, be Torres!

ff bijtanken

Sugar's mannen leiden het zoete leven, zoveel is duidelijk! En zo hoort het! Lieve jongens, op nog veel avonturen en sunny days, gefeliciteerd!

Siësta (Torres)