Thursday, 14 October 2010

Vierde verjaardag!


Jamie opgewekt met stok

Vandaag zijn de pups van Janet's W-nest vier jaar geworden. Gefeliciteerd allemaal! Twee W-pups in the picture, want het is hun dag vandaag.

Jamie (Waterloo Sunset) opweg naar Denemarken, sept 2010

Jamie verhuisde naar Purmerend, maar inmiddels woont hij met zijn oom Sean en zijn baasje in Groningen. Jamie vindt dat verhuizen allemaal best spannend, zoals hij alle nieuwe dingen best spannend vindt. Gelukkig maar dat hij zijn grote rots in de branding Sean altijd bij zich heeft!

Tijd voor een frisse duik!

Onlangs zijn de twee viervoeters op vakantie naar Denemarken geweest. Een huisje vlak aan het strand. Heerlijk natuurlijk!

De Witte Prins is moe

Vier jaar en nog steeds een beetje baby, dat is Jamie. Hij sleept graag met stokken en zijn kleedje moet altijd mee. En als het echt te spannend is, houdt meneer op met eten. Toch is hij een echte laab!

Typisch Dolce

Iedereen kent Dolce. Dolce woonde tot afgelopen voorjaar bij ons, en sindsdien in Oosterhesselen bij Bailey. We zien elkaar nog vaak en het is een genot om haar te zien. Ze is zo goed op haar plek, ze kan heer ei kwijt in haar nieuwe thuis en in haar oude rodel lukte dat maar half. Dolce is enorm gegroeid dit jaar! Het is onvoorstelbaar, zelfs als je weet dat het kan, hoeveel een hond veranderen en leren kan in korte tijd en op zoveel verschillende niveaus!

Verscholen in het gras

Ze heeft een stuk rust gevonden. Ze hoeft niet meer te claimen, noch zichzelf te overschreeuwen. Dolce kan helemaal Dolce zijn! Een klein beetje baby nog af en toe, maar vooral ook heel veel helper, haar lievelingsmens volgt ze nauwgezet, misschien verliest ze haar nog even uit het oog als ze de mais velden in duikt, maar dat is dan maar heel even!


Dolce en Bailey

Dolce heeft zich ontpopt tot een ware femme fatale. Niet alleen Bailey is head over heels voor deze zwarte schone gevallen, ook alle mensen in haar nieuwe roedel! Dolce windt ze allemaal om haar vinger, daar is niets baby-achtigs aan...
Dolce heeft haar plek gevonden en ze is rotsvast verankerd in haar thuis. Een mooier kado bestaat er niet- en ze heeft het gedeeltelijk zichzelf gegeven.

Vier jaar geleden, in de werpkist

Moeder Janet krijgt vanavond een feestmaal ter ere van die 9 pups die ze vier jaar geleden heel ontspannen en vol zelfvertrouwen ter wereld bracht. Op naar nog heel veel mooie jaren!